SharePoint Tanácsadás

InterWeb Solution - Mi adjuk a hátteret!Tanácsadásban partnerünk az InterWeb Solution Kft.

Miért előnyös külső tanácsadó segítségét igény bevenni az intranet bevezetésekor?


Mert hatékony

A sok vállalatnál a belső szándék ellenére is nehéz végigvinni ezt belső projektként, hiszen mindenkinek megvannak a maga feladatai, időbeosztása, amibe nehéz beilleszteni egy ilyen méretű feladatot. A másik fő probléma, hogy a belső munkatárs által koordinált munka esetén a kollégák hajlamosak a feladatok elodázására, hiszen a külső feladataikat mindig nagyobb prioritással végzik el. Így az intranet bevezetési feladat vagy időben nagyon elhúzódik, vagy „érdeklődés hiányában" elsikkad. Ezért a külső projekt mellett szól az az érv, hogy a munkatársak nagyobb intenzitással, koncentráltabban tudnak a feladatra összpontosítani, ha egy szaktanácsadó koordinálja az Intranet-bevezetést.
Az InterWeb Solution segít, hogy az intranet bevezetése gyorsan és hatékonyan menjen végbe. Kerülje ki a buktatókat!

Mert költségkímélő

A SharePoint rendszerek elképesztően sok lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára. Rengeteg kisebb-nagyobb beállítási lehetőség van rajta, mely az intranet egy-egy építőköve. A tanácsadó feladata, hogy a rendszer és az ügyféligények és a SharePoint ismeretében a lehető legköltséghatékonyabb, legmegfelelőbb megoldást adhassa az ügyfélnek. Tapasztalatai alapján javaslatokat tesz az építőkövek felhasználására. Önnek nem kell kísérleteznie! Elmondja az igényeit, és az optimális megoldást kapja!

Mert a napi használatra is gondol

A SharePoint testreszabásával létrehozott modulok bármikor átalakíthatók maradnak. Ha változnak a folyamatok, nőnek az igények, akár a megfelelő tapasztalattal rendelkező munkatársa is módosíthat a rendszeren.
Az elkészült Intranet gyakorlatban is használható lesz, ha a bevezetés során hangsúlyt fektetünk a munkatársak tájékoztatására, képzésére. A tartalomfrissítésével megbízott munkatársak mini-oktatását, vagy a SharePoint vállalatra szabott működéséről prezentációt tanácsadóink végzik el. Kérésére az elkészült SharePoint intranet rendszerről áttekintő dokumentációt készítünk.

Mi a kulcsa a működő intranetnek?

A friss és aktuális tartalom és a karbantartás

Önnek nem kell erőforrást rendelnie az intranet karbantartásához! Bízza meg cégünket a módosítások kezelésével, a friss tartalom töltésével. A Karbantartási idő terhére akár oktatást is kérhet, vagy negyedévente összevonhatja órakereteit, így nagyobb módosítások elvégzését is finanszírozhatja a keretből.

A SharePoint alapú intranet megoldások?  InterWeb Solution - Mi adjuk a hátteret!


A SharePoint 2007 Demoportál az InterWeb Solution Kft. támogatásával jött létre.