Microsoft Office SharePoint Server 2007

  A legújabb SharePoint technológia,
  Webes tartalomkezelés, vállalati tartalomkezelés, üzleti folyamatok,
  Számos új funkció a Windows SharePoint Services 3.0-hoz képest,
  Teljes keresési funkció a tárolt dokumentumok indexelésével,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció),
  3 SharePoint 2007 felhasználó már 4.500,- Ft - tól.

Erre lenne szükségem!!!

Microsoft Office SharePoint Server 2007

Windows SharePoint Services 3.0

  2007-es SharePoint technológia,
  Dokumentumtár, Naptár, Vitafórum, Wiki, Blog, Felmérés,
  Felhasználó értesítés, verziókövetés,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció).
  Kiváló ár-érték akár nagy felhasználó számnál (+100) is,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

Windows SharePoint Services 3.0

SharePoint 2010

  Együttműködő munkahelyek és / vagy személyek összekapcsolása,
  Kép- és Dokumentum tárak, Névjegyalbum, Vitafórum, Felmérés,
  Értesítés, verziókövetés, tartalom jováhagyás, Office integráció,
  Indexelési és keresési szolgáltatás,
  Együttműködés az Office 2010-es verziójával,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

SharePoint 2010
  • MOSS 2007

  • WSS 3.0

  • SP 2010

Microsoft Office SharePoint Server 2007

Az üzleti tevékenység hajtóereje... A Microsoft Office SharePoint Server 2007 rendszer létfontosságú üzleti igények kielégítésére alkalmas megoldásokat nyújt, ideértve többek között a különböző tartalmak és üzleti folyamatok kezelését, illetve az információk keresését és felhasználók közötti megosztását. Az Office SharePoint Server 2007 rendszer a vállalat egészére kiterjedő módon, egyetlen integrált platformmal támogat mindenféle intranetet, extranetet és webes alkalmazást, nem különálló, széttagolt rendszerekre épül. A tartalom és a folyamatok kezelése Eszközök teljes készlete áll rendelkezésre az elektronikus tartalom kezelésére és szabályozására: ezek segítségével a szabályokat egyszerűbb betartani, és az üzleti adatokat is könnyebb megvédeni. Egyszerűsíthetők a hétköznapi üzleti folyamatok is, amelyek általában csökkentik a szervezet hatékonyságát: ehhez elektronikus űrlapok és kész munkafolyamat-műveletek állnak rendelkezésre. Ezeket a felhasználók a megszokott Microsoft Office-alkalmazások, az e-mail és a webböngészők segítségével kezdeményezhetik, követhetik, illetve ezen programok segítségével vehetnek részt bennük. A hétköznapi üzleti tevékenység egyszerűsítése, Workflow támogatás. A munkafolyamatok segítségével a hétköznapi üzleti tevékenység - például a dokumentumok áttekintése és jóváhagyása, a problémakövetés és az aláírások begyűjtése - automatizálhatóvá és jobban átláthatóvá válik. A felhasználók munkáját egyszerűsíti a Microsoft Office-ügyfélalkalmazásokkal, az e-mail-rendszerrel és a webböngészőkkel való együttműködés. A készen kapott folyamatok könnyen módosíthatók, de saját folyamatok is létrehozhatók megszokott Microsoft-eszközökkel, például a Microsoft Office SharePoint Designer 2007 programmal (amely a Microsoft Office FrontPage következő generációja) vagy a Microsoft Visual Studio fejlesztőrendszerrel. Dokumentumok központi tárolása, kezelése és elérése az egész vállalatban. A szervezeten belül minden üzleti dokumentum és tartalom egy központi helyen tárolható és strukturálható. A felhasználók egységes módon navigálhatnak az adatok között, és egységes módon kereshetik meg a számukra érdekes információt. A tárház alapértelmezett beállításai módosíthatók: lehetőség van munkafolyamat-kezelés hozzáadására, visszatartási házirend létrehozására, illetve új sablonok és tartalomtípusok felvitelére.

A MOSS 2007 nagy előnye elődjével (WSS 3.0) szemben, hogy lehetővé teszi a webhelytartalmak teljes indexelését, így akár a dokumentumtár dokumentumaiban is kereshet.

A Microsoft Office SharePoint Server 2007 az alábbi komponensekből épül fel:

Dokumentumtár

A megosztani kívánt dokumentumok vagy egyéb fájlok számára hozzon létre dokumentumtárat. A dokumentumtárak lehetővé teszik az almappák használatát, a fájlok verziószámozását, valamint a beadást és a kivételt.

Űrlaptár

XML alapú üzleti űrlapok, például állapotjelentések és megrendelések kezeléséhez űrlaptárat hozhat létre. Az űrlaptárakhoz a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis XML-szerkesztő (például Microsoft Office InfoPath) szükséges.

Wikilapok tára

Wikilapok tárának létrehozásával egymáshoz kapcsolódó wikilapok gyűjteményét hozhatja létre. Ezek a laptárak képek, táblázatok, hivatkozások és wikialapú hivatkozások használatát is lehetővé teszik.

Képtár

A megosztani kívánt képek számára hozzon létre képtárat. A képtárak olyan speciális szolgáltatásokat kínálnak a képek kezeléséhez és megjelenítéséhez, mint a miniatűrök, a letöltési beállítások és a diavetítés.

Adatkapcsolattár

Adatkapcsolattár létrehozásával könnyedén megoszthatók a külső adatkapcsolatokról információt tartalmazó fájlok.

Fordításkezelési könyvtár

Akkor hozzon létre fordításkezelési könyvtárat, ha több nyelven kíván dokumentumokat létrehozni, és kezelni szeretné a fordítási feladatokat. A fordításkezelési könyvtárak lehetővé teszik a fordítási folyamat munkafolyamat segítségével történő kezelését, az almappák használatát, a fájlok verziószámozását, valamint a beadást és a kivételt.

Diatár

Ha a Microsoft Office PowerPoint vagy más kompatibilis alkalmazással készült diákat kíván megosztani, hozzon létre diatárat. A diatárak speciális szolgáltatásokkal segítik a diák keresését, kezelését és újbóli felhasználását.

Hirdetmények

Hírek, állapot és egyéb rövid információk közzétételéhez hirdetménylistát hozhat létre.

Névjegyalbum

A csoporttal együttműködő személyekhez, például az ügyfelek és a partnerek adatainak kezeléséhez (név, telefon szám, e-mail cím) névjegyalbumlistákat hozhat létre. A névjegyalbumlista és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis névjegykezelő programok között megoszthatja a szükséges információt.

Vitafórum

A kérdések, problémák hírcsoportszerű megvitatásához vitafórumokat hozhat létre. A vitafórumok lehetővé teszik a hozzászólásláncok kezelését, biztosítva, hogy csak a jóváhagyott hozzászólások jelenjenek meg.

Hivatkozások

Weblapokra vagy más erőforrásokra mutató hivatkozások megosztásához hozzon létre hivatkozáslistát.

Naptár

A közelgő értekezletek, határidők és egyéb fontos események naptáralapú nézetének megjelenítéséhez hozzon létre naptárlistát. A naptár és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis esemény-nyilvántartó programok között megoszthatja a szükséges információt.

Feladatok

Ha követni szeretné a csoport által elvégzendő munkaelemeket, hozzon létre feladatlistát.

Projekttevékenységek

Projekttevékenység-lista létrehozásával grafikus alakban (Gantt-diagrammal) ábrázolhatja a saját vagy a csoport által elvégzendő munkaelemcsoportot. A lista a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis bármely alkalmazásban megnyitható.

Problémakövetés

A problémák egy csoportjának kezeléséhez problémakövetési listát készíthet. A problémákat felmerülésüktől egészen a megoldásig nyomon követheti, kijelölheti a felelősöket, megadhatja a prioritásukat és így tovább.

Felmérés

Amennyiben körkérdést kíván intézni a webhely felhasználóihoz, hozzon létre felmérést. A felmérések segítségével gyorsan létrehozhatja a kérdéseket, továbbá meghatározhatja, hogy a felhasználók miként adhatják meg válaszaikat.

Egyéni lista

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista weblapként nyílik meg, és lehetővé teszi elemek egyenkénti hozzáadását és szerkesztését.

Egyéni lista Adatlap nézetben

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista számolótáblához hasonló formában jelenik meg, így lehetővé teszi a kényelmes adatbevitelt, szerkesztést és formázást. Ehhez a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis listaadatlap-vezérlők és az ActiveX-vezérlők támogatása szükséges.

Nyelvek és fordítók

Azon nyelvek listájának létrehozása, amelyekhez a fordításkezelési munkafolyamat fordítási feladatot rendel hozzá. Megadhatja az egyes nyelvekhez hozzárendelni kívánt fordítókat is.

Táblázat importálása

Akkor importáljon táblázatot, ha rendelkezik olyan táblázattal, amely már tartalmazza a listában szerepeltetni kívánt oszlopokat és adatokat. Táblázat importálásához Windows SharePoint Services-kompatibilis táblázatkezelő program szükséges.

Egyszerű lap

Amennyiben egyszerű weblapot kíván hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre egyszerű lapot. A lapot szöveg, képek és táblázatok hozzáadásával módosíthatja a böngészőprogram használatával.

Kijelzőlap

Ha egy vagy több kijelzőt megjelenítő weblapot szeretne hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre kijelzőlapot. A kijelzők olyan hatékony weblapok készítését teszik lehetővé, amelyeken az aktuális webhely egy adott listanézetétől a webszolgáltatások által biztosított adatokig sokféle információt megjeleníthet.

Helyek és munkaterületek

Hozzon létre webhelyet vagy munkaterületet, ha új területre van szüksége az együttműködéshez, kommunikációhoz vagy tartalomtároláshoz. Így például létrehozhat csoportwebhelyet, ha közösen szeretne dolgozni egy új projekten, webnaplóhelyet információ-közzétételhez és a visszajelzések összegyűjtéséhez, illetve wikiwebhelyet egyéb információ rögzítéséhez.