Microsoft Office SharePoint Server 2007

  A legújabb SharePoint technológia,
  Webes tartalomkezelés, vállalati tartalomkezelés, üzleti folyamatok,
  Számos új funkció a Windows SharePoint Services 3.0-hoz képest,
  Teljes keresési funkció a tárolt dokumentumok indexelésével,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció),
  3 SharePoint 2007 felhasználó már 4.500,- Ft - tól.

Erre lenne szükségem!!!

Microsoft Office SharePoint Server 2007

Windows SharePoint Services 3.0

  2007-es SharePoint technológia,
  Dokumentumtár, Naptár, Vitafórum, Wiki, Blog, Felmérés,
  Felhasználó értesítés, verziókövetés,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció).
  Kiváló ár-érték akár nagy felhasználó számnál (+100) is,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

Windows SharePoint Services 3.0

SharePoint 2010

  Együttműködő munkahelyek és / vagy személyek összekapcsolása,
  Kép- és Dokumentum tárak, Névjegyalbum, Vitafórum, Felmérés,
  Értesítés, verziókövetés, tartalom jováhagyás, Office integráció,
  Indexelési és keresési szolgáltatás,
  Együttműködés az Office 2010-es verziójával,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

SharePoint 2010
  • MOSS 2007

  • WSS 3.0

  • SP 2010

SharePoint Portal Server 2003

A SharePoint Portal Server 2003 egy egységes felületet biztosít a munkatársak illetve munkacsoportok közötti kommunikációnak, információ áramlásnak. Az információ hatékonyabb megosztása következtében a munka hatékonysága is nagy mértékben növelhető.

Egy SPS 2003 portál nem csak egy webhelyet jelent, hanem vállalati igénytől függően komoly webhelystruktúrák alakíthatóak ki, alwebhelyek és különböző munkaterületek létrehozásával. Az egységes megjelenés, valamint egy kereső motor áll a munkatársak szolgálatában, hogy a megfelelő információkat mindig megtalálják. Ezenkívül értesítés kérhető (e-mailen keresztül!) az egyes oldalakon, aloldalakon, dokumentumtárakba bekövetkezett változásokról, ezzel is elősegítve, hogy a friss információk ne kerüljék el kollégáink figyelmét.

A SharePoint Portál Szerver 2003 az alábbi komponensekből épül fel:

Dokumentumtár

A megosztani kívánt dokumentumok, Excel munkafüzetek, .pdf fájlok vagy egyéb fájlok számára hozzon létre dokumentumtárat. A dokumentumtárak lehetővé teszik az almappák használatát, a fájlok verziószámozását (az adott verziók mellett régebbiek is automatikusan tárolhatóak), valamint a beadást és a kivételt (hogy egyszerre csak egy személy szerkessze a dokumentumokat).

Űrlaptár

XML alapú üzleti űrlapok, például állapotjelentések és megrendelések kezeléséhez űrlaptárat hozhat létre. Az űrlaptárakhoz a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis XML-szerkesztő (például Microsoft Office InfoPath) szükséges.

Képtár

A megosztani kívánt képek számára hozzon létre képtárat. A képtárak olyan speciális szolgáltatásokat kínálnak a képek kezeléséhez és megjelenítéséhez, mint a miniatűrök, a letöltési beállítások és a diavetítés.

Hivatkozások

Weblapokra vagy más erőforrásokra mutató hivatkozások megosztásához hozzon létre hivatkozáslistát.

Hirdetmények

Hírek, állapot és egyéb rövid információk közzétételéhez hirdetménylistát hozhat létre.

Névjegyalbum

A csoporttal együttműködő személyekhez, például az ügyfelek és a partnerek adatainak kezeléséhez (név, telefon szám, e-mail cím) névjegyalbumlistákat hozhat létre. A névjegyalbumlista és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis névjegykezelő programok között megoszthatja a szükséges információt.

Események

A közelgő értekezletek, határidők és egyéb fontos események naptár alapú nézetének megjelenítéséhez hozzon létre eseménylistát. Az eseménylista és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis esemény-nyilvántartó programok között megoszthatja a szükséges információt.

Feladatok

Ha követni szeretné a csoport által elvégzendő munkaelemeket, hozzon létre feladatlistát.

Problémák

A problémák egy csoportjának kezeléséhez problémalistát készíthet. A problémákat felmerülésüktől egészen a megoldásig nyomon követheti, kijelölheti a felelősöket, megadhatja a prioritásukat és így tovább.
    

Egyéni lista

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista weblapként nyílik meg, és lehetővé teszi elemek egyenkénti hozzáadását és szerkesztését.

Egyéni lista Adatlap nézetben

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista számolótáblához hasonló formában jelenik meg, így lehetővé teszi a kényelmes adatbevitelt, szerkesztést és formázást. Ehhez a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis listaadatlap-vezérlők és az ActiveX-vezérlők támogatása szükséges.

Táblázat importálása

Akkor importáljon táblázatot, ha rendelkezik olyan táblázattal, amely már tartalmazza a listában szerepeltetni kívánt oszlopokat és adatokat. Táblázat importálásához Windows SharePoint Services-kompatibilis táblázatkezelő program szükséges.

Vitafórum

A kérdések, problémák hírcsoportszerű megvitatásához vitafórumokat hozhat létre. A vitafórumok lehetővé teszik a hozzászólásláncok kezelését, biztosítva, hogy csak a jóváhagyott hozzászólások jelenjenek meg.
    

Felmérés

Amennyiben körkérdést kíván intézni a webhely felhasználóihoz, hozzon létre felmérést. A felmérések segítségével gyorsan létrehozhatja a kérdéseket, továbbá meghatározhatja, hogy a felhasználók miként adhatják meg válaszaikat.

Egyszerű lap

Amennyiben egyszerű weblapot kíván hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre egyszerű lapot. A lapot szöveg, képek és táblázatok hozzáadásával módosíthatja a böngészőprogram használatával.

Kijelzőlap

Amennyiben egy vagy több kijelzőt megjelenítő weblapot szeretne hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre kijelzőlapot. A kijelzők lehetővé teszik olyan hatékony weblapok készítését, amelyek egy, az aktuális webhelyen található lista nézetének megjelenítésétől kezdve a világ bármely részén található webszolgáltatások által biztosított adatokig bármely információt megjeleníthet. A kijelzőlapok lehetővé teszik a kijelzők személyes beállításainak megadását is, miáltal minden felhasználó csak a számára érdekes adatokat láthatja.

Helyek és munkaterületek

Hozzon létre helyet vagy munkaterületet, ha új területre van szüksége a weblapokon, listákon és dokumentumtárakon való közös munkához. Így például létrehozhat helyeket új csoportok vagy projektek kezeléséhez, a dokumentumokon végzett közös munkához vagy értekezletek előkészítéséhez. Az új SharePoint webhely a jelenlegi helyen belül jön létre a következő címen: https://[szerver domain neve]/sites/[sitenév]/[Új webhely]. A SharePoint webhelyet a rendelkezésre álló különféle típusú helysablonokból hozhatja létre.