Microsoft Office SharePoint Server 2007

  A legújabb SharePoint technológia,
  Webes tartalomkezelés, vállalati tartalomkezelés, üzleti folyamatok,
  Számos új funkció a Windows SharePoint Services 3.0-hoz képest,
  Teljes keresési funkció a tárolt dokumentumok indexelésével,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció),
  3 SharePoint 2007 felhasználó már 4.500,- Ft - tól.

Erre lenne szükségem!!!

Microsoft Office SharePoint Server 2007

Windows SharePoint Services 3.0

  2007-es SharePoint technológia,
  Dokumentumtár, Naptár, Vitafórum, Wiki, Blog, Felmérés,
  Felhasználó értesítés, verziókövetés,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció).
  Kiváló ár-érték akár nagy felhasználó számnál (+100) is,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

Windows SharePoint Services 3.0

SharePoint 2010

  Együttműködő munkahelyek és / vagy személyek összekapcsolása,
  Kép- és Dokumentum tárak, Névjegyalbum, Vitafórum, Felmérés,
  Értesítés, verziókövetés, tartalom jováhagyás, Office integráció,
  Indexelési és keresési szolgáltatás,
  Együttműködés az Office 2010-es verziójával,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

SharePoint 2010
  • MOSS 2007

  • WSS 3.0

  • SP 2010

Windows SharePoint Services 3.0

A Windows SharePoint Services egy webes csoportmunka- környezet, amely a Microsoft .NET-keretrendszer kivételesen megbízható és jól felügyelhető platformjára épül. A Windows SharePoint Services birtokában elég egy webböngésző, hogy a felhasználók olyan virtuális munkaterületeket hozzanak létre és használjanak, ahol módjuk nyílik dokumentumoknak, vitafórumoknak, listáknak, körkérdéseknek és más fontos járulékos információknak, például a csoporttagok állapotának és jelenlétének a kezelésére. Javuló platformszolgáltatások, egyszerűbb rendszer, csökkenő költségek Az informatikusok egyre nagyobb mértékben kénytelenek szembesülni a webes csoportmunka iránti igénnyel, ami az intranetes webhelyek kezelhetetlen elburjánzásához, növekvő költségekhez, és a rendszerek bonyolultabbá válásához vezet. A Windows SharePoint Services optimális egyensúlyt teremt a felhasználók számára nyújtott zavartalan, önkiszolgáló használati lehetőségek, valamint a skálázható, bővíthető és nagy teljesítményű felügyeleti környezet között, amely sokféle funkcióval van felruházva (például kvóták, tartalomzárolás, a helyek korának automatikus kezelése, más néven életciklus-kezelés stb.).

A Windows SharePoint Services 3.0 az alábbi komponensekből épül fel:

Dokumentumtár

A megosztani kívánt dokumentumok vagy egyéb fájlok számára hozzon létre dokumentumtárat. A dokumentumtárak lehetővé teszik az almappák használatát, a fájlok verziószámozását, valamint a beadást és a kivételt.

Űrlaptár

XML alapú üzleti űrlapok, például állapotjelentések és megrendelések kezeléséhez űrlaptárat hozhat létre. Az űrlaptárakhoz a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis XML-szerkesztő (például Microsoft Office InfoPath) szükséges.

Wikilapok tára

Wikilapok tárának létrehozásával egymáshoz kapcsolódó wikilapok gyűjteményét hozhatja létre. Ezek a laptárak képek, táblázatok, hivatkozások és wikialapú hivatkozások használatát is lehetővé teszik.

Képtár

A megosztani kívánt képek számára hozzon létre képtárat. A képtárak olyan speciális szolgáltatásokat kínálnak a képek kezeléséhez és megjelenítéséhez, mint a miniatűrök, a letöltési beállítások és a diavetítés.

Hirdetmények

Hírek, állapot és egyéb rövid információk közzétételéhez hirdetménylistát hozhat létre.

Névjegyalbum

A csoporttal együttműködő személyekhez, például az ügyfelek és a partnerek adatainak kezeléséhez (név, telefon szám, e-mail cím) névjegyalbumlistákat hozhat létre. A névjegyalbumlista és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis névjegykezelő programok között megoszthatja a szükséges információt.

Vitafórum

A kérdések, problémák hírcsoportszerű megvitatásához vitafórumokat hozhat létre. A vitafórumok lehetővé teszik a hozzászólásláncok kezelését, biztosítva, hogy csak a jóváhagyott hozzászólások jelenjenek meg.

Hivatkozások

Weblapokra vagy más erőforrásokra mutató hivatkozások megosztásához hozzon létre hivatkozáslistát.

Naptár

A közelgő értekezletek, határidők és egyéb fontos események naptáralapú nézetének megjelenítéséhez hozzon létre naptárlistát. A naptár és a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis esemény-nyilvántartó programok között megoszthatja a szükséges információt.

Feladatok

Ha követni szeretné a csoport által elvégzendő munkaelemeket, hozzon létre feladatlistát.

Projekttevékenységek

Projekttevékenység-lista létrehozásával grafikus alakban (Gantt-diagrammal) ábrázolhatja a saját vagy a csoport által elvégzendő munkaelemcsoportot. A lista a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis bármely alkalmazásban megnyitható.

Problémakövetés

A problémák egy csoportjának kezeléséhez problémakövetési listát készíthet. A problémákat felmerülésüktől egészen a megoldásig nyomon követheti, kijelölheti a felelősöket, megadhatja a prioritásukat és így tovább.

Felmérés

Amennyiben körkérdést kíván intézni a webhely felhasználóihoz, hozzon létre felmérést. A felmérések segítségével gyorsan létrehozhatja a kérdéseket, továbbá meghatározhatja, hogy a felhasználók miként adhatják meg válaszaikat.

Egyéni lista

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista weblapként nyílik meg, és lehetővé teszi elemek egyenkénti hozzáadását és szerkesztését.

Egyéni lista Adatlap nézetben

Saját oszlopok megadásához hozzon létre egyéni listát. A lista számolótáblához hasonló formában jelenik meg, így lehetővé teszi a kényelmes adatbevitelt, szerkesztést és formázást. Ehhez a Windows SharePoint Services szolgáltatással kompatibilis listaadatlap-vezérlők és az ActiveX-vezérlők támogatása szükséges.

Táblázat importálása

Akkor importáljon táblázatot, ha rendelkezik olyan táblázattal, amely már tartalmazza a listában szerepeltetni kívánt oszlopokat és adatokat. Táblázat importálásához Windows SharePoint Services-kompatibilis táblázatkezelő program szükséges.

Egyszerű lap

Amennyiben egyszerű weblapot kíván hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre egyszerű lapot. A lapot szöveg, képek és táblázatok hozzáadásával módosíthatja a böngészőprogram használatával.

Kijelzőlap

Ha egy vagy több kijelzőt megjelenítő weblapot szeretne hozzáadni a webhelyhez, hozzon létre kijelzőlapot. A kijelzők olyan hatékony weblapok készítését teszik lehetővé, amelyeken az aktuális webhely egy adott listanézetétől a webszolgáltatások által biztosított adatokig sokféle információt megjeleníthet.

Helyek és munkaterületek

Hozzon létre webhelyet vagy munkaterületet, ha új területre van szüksége az együttműködéshez, kommunikációhoz vagy tartalomtároláshoz. Így például létrehozhat csoportwebhelyet, ha közösen szeretne dolgozni egy új projekten, webnaplóhelyet információ-közzétételhez és a visszajelzések összegyűjtéséhez, illetve wikiwebhelyet egyéb információ rögzítéséhez.