Microsoft Office SharePoint Server 2007

  A legújabb SharePoint technológia,
  Webes tartalomkezelés, vállalati tartalomkezelés, üzleti folyamatok,
  Számos új funkció a Windows SharePoint Services 3.0-hoz képest,
  Teljes keresési funkció a tárolt dokumentumok indexelésével,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció),
  3 SharePoint 2007 felhasználó már 4.500,- Ft - tól.

Erre lenne szükségem!!!

Microsoft Office SharePoint Server 2007

Windows SharePoint Services 3.0

  2007-es SharePoint technológia,
  Dokumentumtár, Naptár, Vitafórum, Wiki, Blog, Felmérés,
  Felhasználó értesítés, verziókövetés,
  Együttműködés Office 2007-tel (Excel-, Word-, Outlook-integráció).
  Kiváló ár-érték akár nagy felhasználó számnál (+100) is,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

Windows SharePoint Services 3.0

SharePoint 2010

  Együttműködő munkahelyek és / vagy személyek összekapcsolása,
  Kép- és Dokumentum tárak, Névjegyalbum, Vitafórum, Felmérés,
  Értesítés, verziókövetés, tartalom jováhagyás, Office integráció,
  Indexelési és keresési szolgáltatás,
  Együttműködés az Office 2010-es verziójával,
  Igény esetén külön szerver -dedikált szerver- beállítása.

Erre lenne szükségem!!!

SharePoint 2010
  • MOSS 2007

  • WSS 3.0

  • SP 2010

SharePoint Hoszting Infrastruktúra
Internet kapcsolat és szolgáltatások
Szervereink dedikált szerverhoszting területen lettek elhelyezve, amely kifejezetten szerverek és egyéb informatikai eszközök üzemeltetésére lett kialakítva. Biztosított az állandó páratartalom és hőmérséklet valamint a szünetmentes áramellátás. A szerverek nagy megbízhatóságú Internet kapcsolattal rendelkeznek az alábbiak szerint:

Magyar Internet Kapcsolat - BIX
Jelenleg 100 Mbit-es kapcsolattal rendelkezünk a magyar Internet peering központ felé. A BIX hálózat a magyar Internet szolgáltatókat kapcsolja össze nagy adatátviteli sávszélességet biztosítva. Ez a kapcsolatunk nagysebességű elérhetőséget biztosít ügyfeleinknek bármelyik magyar szolgáltatótól és annak teljes hálózatából. A vonalak garantált rendelkezésre állása 99.9% éves szinten.

Local peering
Internet szolgáltatónk egy második, alternatív adatkicserélő központot biztosít számunkra, amit Local peering-nek hívnak. Ez a hálózat egy alternatív peering központ, ami a szolgáltatás megbízhatóságának növelése céljából épült ki. A Local peeringhez kapcsolódó tagok számára ez alternatív adatkicserélési útvonalat jelent, például a BIX üzemzavara esetén a tagok zavartalanul folytathatják egymás ügyfeleinek kiszolgálását anélkül, hogy erre a drága és ehhez képest kis sávszélességű nemzetközi vonalaikat kellene használniuk.

Nemzetközi Internet kapcsolat
2 Mbit garantált sávszélességgel rendelkezünk a nemzetközi Internet szolgáltatók felé. Ez duplája a szokásos hoszting sávszélességnek! Ezt a 2 Mbit-et három, független nemzetközi szolgáltató biztosítja. Partnereink számára ez megbízhatóságot és gyorsaságot eredményez, mert egyrészt egy szolgáltató teljes kiesése sem okoz észrevehető fennakadást, másrészt az adatcsomagok az optimális szolgáltatót/útvonalat választva jutnak el a címzetthez. Természetesen itt is érvényes a 99.9% rendelkezésre állás éves szinten.


Szerverpark
Szervereink a HP ProLiant duplaprocesszoros szervercsalád tagjai, illetve szintén duplaprocesszoros Intel kiszolgálók, mindegyike két darab x64 Intel® Xeon® processzort és DDR2 ECC hibajavító memóriát tartalmaznak. Integrated Lights-Out távfelügyeleti rendszert nyújtanak, valamint a redundáns energiaellátási, hűtési és memóriamegoldások támogatása révén kiszolgáló tápegység-, ventilátor- és meghajtóhiba esetén is zavartalan munkavégzést biztosítanak.


Fizikai biztonság
A szervertermet aktív belépés ellenőrző rendszer (kódolt kártyás rendszer) védi a jogosulatlan belépéstől. 24-órás biztonsági személyzet egészíti ki a biztonsági rendszert, valamint zárt láncú videorendszer figyeli az eseményeket. A szerverterem automatikus riasztórendszerrel rendelkezik, mely jelzi a behatolást (betörést), szabotázst, fosztogatást, füstöt ("Sniffer"), tüzet, ill. az épület rendszereinek rendellenes működését. A szerverek zárt rack szekrényekben vannak, a szekrényeket zárt rács veszi körül.
 
SharePoint 2007 - Oktató Videók

 

Internet szolgáltatónk:
Econet Zrt.

Szerver terem

Szervereink:
HP ProLiant Enterprise kiszolgálók.